Vi är stolta över att vara Hälsinglands största glassbar och vi presenterar här våra fantasifulla glassuppläggningar.
Med Dellensjöarna inpå knuten är det naturligt att menyn har ett maritimt tema. Välj vilken skuta du vill prova och kasta loss!

Du kan också välja att köpa bägare eller våffla med mjukglass eller glasskulor.

En barnbägare för de minsta seglarna med två kulor glass, strössel, kex och dekoration.

 42 kr

3 valfria kulor glass bildar ett smakrikt skrov som skyddas av en rymlig överbyggnad i mjukglass. Barlasten består av en riklig mängd ostkrokar som gör skutan redo för vida vatten. Låt den hålla god fart in i hamn innan skeppsråttorna tar över!

74 kr

Ångbåten är vår minsta meny, men mångas favorit. Här får Du ett skrov byggt av mjukglass och en valfri glasskula bildar styrhytt. Skorstenen består av en kexrulle och hela skapelsen bäddas in i en topping som du själv väljer smaken på

54 kr

En riktig klassiker! 3 Kulor glass byggs stadigt på en lång köl av banan. Högst upp toppar vi med grädde och topping. Nu är det bara att försöka ro hela skapelsen i hamn. Till din hjälp har du åror bestående av salta pinnar.

71 kr

Välkommen att fira ombord på vår alldeles egna partyflotte. Flotten flyter fram på 2 pontonrullar av kex som hålls ihop av 2 valfria kulor glass. Ombord firas det ordentligt. Det är kuddkrig med mini-mashmallows och självklart badar vi i härlig topping!

48 kr

Sommarens nyhet är vinnaren i vårens stora glasstävling. Bidraget inskickat av Tilda! Med en inspiration av sol, vind och vatten vill Tilda få dig att känna sommarens alla fräscha smaker i en och samma meny. I botten hittar vi 2 kulor sorbet tillsammans med en kula somrig blåbärsglass. Ovanför glasskulorna puttrar hallonbåtar runt i en klick av krämig mjukglass. I skuggan av glassens parasoll kan du sedan lugnt luta dig tillbaka och njuta av sommaren.

79 kr

Vikingaskeppet är till för dig som gillar vida vatten. Med 5 kulor glass kommer du att känna dig så där lagom stöddig. Dessutom lägger vi till grädde, topping och sköldar av digestive-kex som garanterar att du går säker över öppet hav. Nu återstår bara att plundra semesterkassan och hugga in.

84 kr

Här är glassen för den kräsne. Kölen av banan göms under 10 kulor glass. Som kronan på verket hittar vi såväl grädde, topping, strössel samt skorstenar av kex. Vi råder dig att ta god tid på dig för att navigera Lyxkryssaren rätt. Den kräver ett visst djup för att få plats!

156 kr

Isbrytaren kan med fördel användas för att få samtalet att lossna om det börjar kännas frostigt runt bordet. Med 1 banan, 2 delicatobollar, och inte mindre än 17 (!) kulor glass omgivna av grädde, strössel och topping så tror vi att mättnadskänslan infinner sig. Dela den med en vän eller försök att sluka den helt själv. 

285 kr